Myrskytuuli teki tepposet uutistoimittajalle – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on raivonnut viime viikkoina kymmenittäin tornadoja, jotka ovat tehneet paikka paikoin pahaakin jälkeä. Tornadojen takia maassa on kuollut jo kymmeniä ihmisiä. Luonnollisesti myös uutiset ovat raportoineen tilanteesta aktiivisesti.

Näyttävintä uutismateriaalia ovat kirjaimellisesti myrskyn silmään lähetettyjen toimittajien tekemät niin sanotus ständi-juonnot. Nyt eräs heistä on joutunut kentällä tukalaan tilanteeseen, kun tuuli osoittautui liiankin voimakkaaksi juonnon tekemiseen.

Erityisen vaikeaa oli hallita toimittajan päässä olevaa lippalakkia. CBS-kanavan uutistoimitus on nyt julkaissut hauskaa raakamateriaalia kyseisestä uutisesta, ja video on saanut muutamassa päivässä runsaasti katsojia.