Tosielämän Kung Fu Panda tarjosi hurjan esityksen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintarhoissa asuvien eläinten aktiivisuusaika osuu harmittavan usein yön viileisiin tunteihin, jolloin turistit eivät pääse seuraamaan niiden touhuja. Nyt eräs pandakarhu on kuitenkin tarjonnut eläintarhan kävijöille harvinaisen vauhdikkaan esityksen keskellä päivää.

Taannoin elokuvateattereissa nähtiin animaatioelokuva Kung Fu Panda, eikä nyt nähtävän videon perusteella ole ihme, että turistit yhdistivät pandan puuhat välittömästi elokuvan päätähteen.

Panda esitteli nimittäin harvinaisen vauhdikkaasti taitojaan muiden muassa puissa kiipeilyssä, oksien repimisessä, kuperkeikoissa, tolppaan kiipeämisessä ja yleisessä kirmailussa. Turistit saivat koko rahan edestä vauhtia, mutta esityksen jälkeen myös panda joutui ottamaan aikalisän.