Hittiyhtye Lovex kertoo tuoreimmat kuulumisensa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Tamperelainen Lovex-yhtye tekee parhaillaan paluuta, ja yhtyeen uusi albumi Watch Out! julkaistaan 11. toukokuuta. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Slave For The Glory soi parhaillaan radioaalloilla. Nyt bändi nähdään StaraTV:ssä kertomassa itse kuulumisistaan.

Yhtye on työstänyt kaikessa hiljaisuudessaan kolmatta pitkäsoittooaan ja levyn ensimmäinen single Slave For The Glory on ollut parhaimmillaan Suomen seitsemmänneksi soitetuin kappale. Watch Out! –albumi on yhtyeen oma käsialaa ja tuottajan roolissa on toiminut kosketinsoittaja Christian.

Lovexin tunnetuimpia kappaleita ovat Guardian Anglel, Bleeding, Remorse, Die A Little More ja Anyone Anymore. Lovexin vuonna 2006 julkaistu debyyttialbumi Divine Insanity on myynyt lähes 20.000 kappaletta ja ylittänyt kultarajan. Albumi julkaistiin vuonna 2007 Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Japanissa.