South Parkin raju Apple-pila päätyi verkkoon

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva South Park palasi eilen ruutuihin Yhdysvalloissa. Sarjan 15. tuotantokauden ensimmäisen jakson nimeksi annettiin Human CentiPad, ja siinä kuittaillaan erityisesti Applen ja sen tuottaman iPad-laitteen kustannuksella.

Nyt ote kauden avausjaksosta on päätynyt tuoreeltaan verkkoon. Siinä Applen Steve Jobs esittelee yhtiön mullistavan uutuuden The Human CentiPadin. Jaksossa Kyle pääsee suunnittelemaan tätä Applen mullistavaa tuoteuutuutta. Catmanilla ei puolestaan ole vielä edes ensimmäistä iPadia, ja hän syyttää siitä äitiään.

South Park

Sarjaa esittävä Comedy Central -kanava ilmoitti taannoin, että sillä ei ole etukäteen mitään tietoa siitä mitä hittisarjan luojilla Trey Parkerilla ja Matt Stonella on suunnitelmissa tulevalle kaudelle. Jaksot yritetään siis työstää mahdollisimman lähellä niiden esittämistä, jotta juonenkäänteet saataisiin mahdollisimman ajankohtaisiksi, Comedy Examiner kertoo.