Pappi heitteli kärrynpyöriä kuninkaallisissa häissä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen koko maailman katseet suuntautuivat Lontooseen, jossa järjestettiin vuosikymmenen odotetuimmat häät. Niissä Prinssi William ja Herttuatar Catherine vihittiin avioliittoon Westminster Abbeyn kirkossa. Nyt julkisuuteen on tullut hauska video kulissien takaa.

Suoran televisiolähetyksen aikana kaikki sujui tarkalleen ennakkosuunnitelmien ja protokollan mukaan, mutta tilaisuuden ulkopuolella Westminster Abbeyn käytävillä tapahtui kummia. BBC on nyt julkaissut hauskan otteen häiden tulevalta DVD-koosteelta, ja siinä pappi nähdään tekemässä naureskellen kärrynpyöriä kirkon käytävällä.

Papin irrotellessa ei kirkossa ollut vielä juurikaan häävieraita, mutta aivan yksin hän ei kuitenkaan ollut. Televisiokameroiden tallenteessa nähdään kuinka muutama ihminen näkee tempauksen jo paikan päällä.