Barack Obama antoi Donald Trumpin kuulla kunniansa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on ollut viime viikkoina harvinaisen mediamylläkän kohteena, kun hänen amerikkalaisuutensa on kyseenalaistettu julkisesti. Julkkiksista erityisesti Donald Trump piiskasi presidenttiä siitä, että hänen syntymätodistustaan piilotellaan. Viime viikolla todistus viimein julkistettiin.

Donald Trump otti julkistamisesta täyden kunnian. Kaikesta huolimatta presidentti kutsui Trumpin vieraakseen valkoisen talon lehdistöillalliselle, jossa presidentti järjesti todellisen stand up -esityksen. Hauskassa puheenvuorossa pilailtiin useita kertoja syntymätodistuksen kustannuksella ja lopulta yhdeksän minuutin esityksen jälkeen presidentti pääsi toden teolla vauhtiin. Hän antoi nimittäin Trumpille sanallisen selkäsaunan arvokkaan yleisön silmien edessä.