Eva Longoria maailman seksikkäin lentäjä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Taannoin Eva julkaisi oman keittokirjansa, jota markkinoimassa hän käväisi David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Latinokaunottaren haastattelun tiimellyksessä hänen rintansa vilahti ja sai Lettermanin pasmat täysin sekaisin. Nyt Eva on osallistunut syöpälasten hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa vilauksille ei ollut sijaa. Sellaisen sijaan hänet ikuistettiin lentokoneen ohjaksissa, ja Longoriaa voitaneen pitää maailman seksikkäimpänä lentäjänä.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Cruzin käsivarresta bongattiin tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.