Idols-Hennariikka: ”En kuunnellut mitä Jonella oli sanottavanaan”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailu on edennyt jo siihen pisteeseen, että kisassa on mukana enää kaksi laulajaa. Kolmanneksi sijoittunut Hennariikka Syvänne putosi kisasta toiseksi viimeisessä finaalijaksossa. Staran Chaos Tube -tiimi tavoitti Hennariikan heti putoamisen jälkeen.

Neitokainen onnistui olemaan kyynelehtimättä esiintymislavalla kuultuaan putoamisestaan. Haastattelussa hän kertoi näkemyksistään koulukiusaamiseen ja neuvoi kaikkia olemaan rohkeasti oma itsensä. Hän on myös itse noudattanut ohjettaan Idols-kisassa.

– En ole kuunnellut mitä esim Jonella on ollut sanottavana tai tälleen. Mä kuuntelen  mieluummin omaa sydäntäni. Ihan sama mitä ne puhuvat. Ihan sama. Kansa päättää, eivät tuomarit, Hennariikka kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Lisäksi Hennariikka fiilisteli haastattelussa esiintymistä suuren orkesterin kanssa.