Idolsista pudonnut Hennariikka kiinnitti isänsä managerikseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailu on edennyt jo siihen pisteeseen, että kisassa on mukana enää kaksi laulajaa. Kolmanneksi sijoittunut Hennariikka Syvänne putosi kisasta toiseksi viimeisessä finaalijaksossa. Staran Chaos Tube -tiimi tavoitti Hennariikan heti putoamisen jälkeen.

– Minusta on annettu sellainen kuva, että minä olen hirmu herkkä ja että minä tykkään laulaa balladeja. Mutta kun minä tykkään myös bileimeiningistä, että tanssitaan ja haluan kans laulaa semmoista. Mun musiikki on sit varmaan sellaista Jenni Vartiaisen, Laura Närhen ja Stellan sekoitusta. Vähän tämmöistä rokimpaa kans. En minä halua vain nyyhkytellä koko ajan, Hennariikka kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Idols-kisasta putoamisen jälkeen Hennariikka Syvänne hinkuu keikoille.

– Toivon, että pääse keikoille. Mulla on bändi, että keikkaa vaan. Ottakaa isään yhteyttä, se on mun manageri. Pitää varmaan katella nyt noita koulujuttuja ja minä toivon, että joku minulle levytyssopimustakin tarjoaisi, Hennariikka kertoi.