Video paljastaa: Teinitähden munahyökkäs olikin mediatemppu?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin teinitähti Justin Bieber on parhaillaan suhdekohun keskiössä, kun taannoin hänen kerrottiin eronneen kollegastaan Selena Gomezista. Sittemmin ero on jo kiistetty. Nyt nuori poppari on joutunut munasateeseen keikallaan Australiassa.

Munasade tallentui myös videolle, jossa nähdään kuinka Sydneyn Acer Arenan esiintymislavalle lentää ensin kaksi kananmunaa ja sitten vielä kuusi munaa lisää. Nyt tempausta on kuitenki epäilty mediatempuksi, sillä videolta nähdään kuinka munat ennemminkin putoavat katosta kuin lentävät yleisöstä.

Viime viikolla julkaisi blogissaan ystävänsä puhelinnumeron ja pyysi faneja soittamaan siihen. Myöhemmin Justin poisti numeron ja kertoi sen olleen vain synttäripila. Kaveri kommentoi tapausta myöhemmin ja totesi olevansa Justinin kanssa ystävä ”vielä toistaiseksi” kunnes poppari palaa kiertueeltaan.