Osama-uutinen villitsi yleisön – pelaajat täysin pihalla – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Amerikkalaiset saivat tänään kuulla lähes kymmenen vuotta odottamansa uutisen Osama Bin Ladenin kuolemasta. Reaktiot tietoon olivat riehakkaita, ja tilanne tallentui muiden muassa erässä baseball-ottelussa.

New York Metsin ja Philadelphia Philliesin välisen ottelun yleisö alkoi nimittäin uutisen levitessä täysin yllättäen huutaa ”USA! USA! USA!” Samaan aikaan kentällä olleet pelaajat tyrmistyivät tilanteesta, koska heillä ei ollut aavistustakaan mitä oli meneillään. Viimein joku kertoi heillekin syyn yleisön mylvintään.

Sadatmiljoonat amerikkalaiset ovat parhaillaan voimiensa tunnossa etsityn terroristijohtajan kuoleman johdosta. Samaan aikaan kasvavat kuitenkin epäilyt siitä, että koko juttu on istuvan presidentin masinoima tempaus saada pönkitettyä laskenutta kannatustaan. Monien mielestä Osaman kuolemasta ei ole esitetty lainkaan pitäviä todisteita, kuten uskottavia kuvia tai videoita.