Teuvo Hakkaraisen kohulausunto ja kansainvälinen hittibiisi yhdistettiin – tässä tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat äimistelleet jo reilun viikon ajan tuoreen kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen varomattomia lausuntoja muslimeista ja turvapaikoista. Lausunto päätyi nopeasti verkkoon ja siitä tehtiin erilaisia versioita. Nyt julkisuuteen on päätynyt niistä ylivoimaisesti paras.

Hakkaraisen lausuntoa on nimittäin lainattu Black Box -yhtyeen houseklassikkoon Ride On Time. Vuonna 1989 julkaistun jättihitin alkuperäiset vokaalit lauloi äskettäin kuollut Loletta Holloway, mutta nyt Lolettan seuraksi on lisätty myös perussuomalaisia vokaaliosuuksia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat