Uskomaton video: Uhkarohkea kaunotar uhmasi raivoisaa gepardilaumaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on vuosien varrella nähty muutamia videoita, joissa villieläimet käyvät yllättäen toimittajien päälle, mutta tuore video jättää kaikki aikaisemmat varjoonsa. Siinä nimittäin nähdään kuinka puolustuskyvytön kaunotar härnää kokonaista laumaa villejä gepardeja.

Kyseinen nainen on namibialainen luonnonystävä Marlice van Vuuren, joka on viettänyt lähes koko elämänsä villieläinten kanssa ja osaa käsitellä niitä. Videolla nähdään kuinka raivoissaan olevat gepardit ovat millä hetkellä tahansa hyökkäämässä hänen kimppuunsa, mutta Marlice pysyy varman olemuksensa ansiosta niskan päällä. Kaunottaren oma lemmikki, kolmijalkainen gepardi Lucky näytteli vuonna 2009 Volkswagenin televisiomainoksessa.

Kuva: YouTube