Vanessa Hudgensin bikinipeppu valloittaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi teini-ikäisenä ikuistamiensa alastonkuvien merkeissä, kun kuvat vuotivat verkkoon ja aiheuttivat valtavan skandaalin. Keväällä alastonkuvia päätyi nettiin myös lisää, ja ne vahvistettiin myös aidoiksi.

Nyt Vanessa Hudgens ja hänen kollegansa ja vanha ystävänsä Ashley Tisdale ovat parhaillaan lomailemassa yhdessä. Tyttöreissun tiimellyksessä kaunottaret ehtivät palvoa myös aurinkoa pienissä bikineissään. Samalla paparazzit ikuistivat neitokaiset näyttäviin kuviin.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch. Zack Snyderin ohjaama Sucker Punch saa ensi-iltansa Suomessa ennakkotietojen mukaan 13. huhtikuuta.