Raivostunut alligaattori hyökkäsi poliisiauton kimppuun – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Alligaattorit eivät ole Yhdysvaltojen kaakkoisosissa kovinkaan harvinaisia. Viime viikolla erääseen asuntoon oli päässyt koiran käyntiluukun kautta suuri alligaattori, joka oli hädissään riehunut talossa perheen poissaollessa. Nyt on vuorostaan ikuistettu eläinkunnan sinnikäs isku virkavaltaa vastaan.

Poliisipartio joutui nimittäin yllättävän läheisiin tekemisiin alligaattorin kanssa, kun uhkarohkea matelija hyökkäsi heidän partioautonsa kimppuun Gainesvillessä, Floridassa. Alligaattori ei halunnut millään päästää irti saaliistaan, jonka etupuskurissa se pysyi tiukasti kiinni. Poliisiauto pääsi vapaaksi vasta sitten kun kuljettaja palasi autoon ja peruutti sillä muutaman metrin.

Virkavalta oli alunperin hälytetty paikalle juuri samaisen alligaattorin takia. Sen uskotaan olleen peräisin läheisestä Paynes Prairie Preserve State Park -luonnonpuistosta. Poliisien saavuttua alligaattori iski heti auton kimppuun poliisien istuessa vielä sisällä. Kukaan ei loukkaantunut. Tarina ei kerro oliko tämä yksilö erityisen viehtynyt pekonin makuun.