Beyoncen rinnat pursuivat ja Rihanna peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. 2000-luvun menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuvan Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa. Nyt hänet on kuvattu kollegoineen julkkisjuhlissa.

Pari viikkoa sitten Beyonce esitteli uudistuneen tyylinsä, ja nyt hän on esitellyt tyyliään New Yorkissa järjestetyssä Met Costume Institute Gala -tapahtumassa. Pukujuhliin Beyonce oli valinnut asukseen harvinaisen näyttävän kultamustan iltapuvun, jonka etumus oli jätetty niin tiukaksi, että hänen rintansa pursuivat asusta. Yhtä lailla huomiota keräsi myös Rihannan rohkea asu, jossa hän joutui myös pyllistelemään jo punaisella matolla laahuksensa takia. Katso molempien kuvat tästä.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.