Tältä kuulostaa Lady Gagan hitti 800 % hidastettuna

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on saanut listoille monia hittejä, ja nyt yksi niistä kuullaan peräti 800 prosenttia hidastettuna. Taannoin saman käsittelyn sai teinitähti Justin Bieber, ja tulos oli vähintäänkin mielenkiintoinen.

Lady Gagalta hidastukseen on nyt valittu jättihitti Alejandro, jota ääniraidalta tuskin tunnistaa. Tunnelma on vauhdikkaan pophitin sijaan kuin rentoutumiseen tarkoitetuilla merellisillä äänitteillä. Pian poptähti nähdään HBO-kanavan avoimessa haastattelussa harvinaisen herkkänä. Supertähti kertoo elämästään ja tuntemuksistaan niin vuolaasti, että hän purskahtaa samalla myös itkuun.

– Minusta tuntuu edelleen siltä, että olisin yläasteen luuserilapsi. Minun täytyy päästä siitä yli. Minä joudun sanomaan itselleni edelleen joka aamu olevani supertähti. Minun täytyy pysyä supertähtenä fanieni vuoksi, Lady Gaga toteaa kyyneleet silmissään.