Miesten hurjasta kännitanssista tuli nettihitti – katso ja hämmästy

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on vuosien varrella julkaistu lukuisia hauskoja videoita, joilla ihmisiä nähdään tanssimassa erikoisilla tavoilla. Viime päivinä eräs sellainen video on saanut verkossa suuren suosion. Siinä miesjoukko nähdään tanssimassa.

Videolla ilmeisen humalassa olevat miehet kuuntelevat autostaan suurella äänenvoimakkuudella nuorekasta tanssimusiikkia ja päättävät pitää hieman hauskaa. Kännipäissään miehet esittelevät perinteisiä tanssityylejään yhdistettynä konemusiikkiin lopputulos on niin näyttävä, että sen on nähnyt verkossa jo yli miljoona katsojaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat