Uskomaton romahdus: Katsojat hylkäsivät Idolsin kun Stina putosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän vuoden Idols-kilpailu on enää viimeistä finaalia vaille kisattu, kun voitosta taistelevat ensi sunnuntain suorassa lähetyksessä Martti Saarinen ja Ali Elkharam. Kovin monia suomalaisia edellinen finaali ei kuitenkaan kiinnostanut, sillä ohjelman katsojamäärä romahti ennennäkemättömän paljon.

Iltalehti kertoi tänään, että merkittävä romahdus ohjelman katsojamäärissä tapahtui sen jälkeen kun kisan ennakkosuosikki Stina Girs putosi. Ennen hänen lähtöään ohjelmaa seurasi vielä yli miljoona katsojaa, mutta Stinan putoamisen jälkeen Idolsia vaivautui katsomaan enää vain hieman reilut puolet aikaisemmasta, eli 580.000 katsojaa.

Parhaimmillaan ohjelma on vetänyt ruutujen ääreen 1.176.000 katsojaa, ja miljoonan rajapyykki on ylitetty vain viidesti. Normaalisti tämänkaltaisten ohjelmien katsojamäärät nousevat finaalijännityksen myötä, mutta tässä tapauksessa kyseessä on harvinaisen suuri romahdus.