Koululaiset järkyttyivät – Beyonce ilmestyi tanssitunnille

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa, ja nyt hän on ehtinyt järjestää jymy-yllätyksen koululaisille.

Videolla nähdään kuinka suuri joukko oppilaita tanssii liikuntatunnilla New Yorkin Harlemissa sijaitsevan koulun liikuntasalissa. Tanssia rytmittämässä kuullaan Beyoncen kappale. Pian koululaiset saavat kuitenkin järkyttyä, kun supertähti Beyonce ilmestyy tanssimaan koululaisten keskelle.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.