Tämä käytännön pila meni jo liian pitkälle – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vappu saatiin juhlittua varsin vähin vaurioin, eivätkä teekkaritkaan tehneet kovin ikimuistettavia jäyniä tai käytännön piloja. Eniten huomiota sai todennäköisesti Tampereen Ratinan suvannossa kellunut ”venäläinen sukellusvene”. Japanissa meno on ollut kuitenkin toista.

Tuoreella nettivideolla nähdään kuinka japanilainen mies on nauttimassa eväitään kaikessa rauhassa pöydässä, jonka toisella puolella on puoliläpäisevä peili. Yhtäkkiä sen taakse ilmestyvät ”aaveen” kädet ja mies säikähtää todella rajusti. Hän ottaa pitkään takapakkia vain huomatakseen kuinka aave tuleekin huoneeseen ja ryhtyy jahtaamaan häntä. Kaiken lisäksi toinen aave tulee huoneeseen seinän läpi. Ihmiset ovat saaneet vähemmästäkin sydänkohtauksia.