Haluatko miljonääriksi? -kilpailijalle härski moka visailuohjelmassa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka televisiokatsojat kiemurtelivat myötähäpeästä, kun Haluatko miljonääriksi? -visailuohjelman juontajakaunotar flirttaili hävyttömän avoimesti kisaan osallistuneen komean sotilaan kanssa. Nyt ohjelma on jälleen otsikoissa.

Tällä kertaa kilpailija mokasi härskisti, mutta kuitenkin vahingossa, käydessään läpi kisassa esitettyjä vastausvaihtoehtoja. Häneltä kysyttiin mikä planeetoistamme on nimetty kreikkalaisen mytologian mukaan. Kilpailuja arveli, että kyseessä olisi Jupiter, mutta sen lisäksi hän ilmoitti yllättäen laittavansa sormen juontajakaunottaren peräaukkoon.

Haluatko miljonääriksi? -visailuohjelma nähtiin aikoinaan myös Suomessa. Formaatti tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi viimeistään sen ympärille kietoutuneen Slummien miljonääri -menestyselokuvan myötä. Ohjelmaa esitetään edelleen kymmenissä maissa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa.