14-vuotias sekoitti Talent-koelaulut: ”Uskomaton supertähti!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Talent-ohjelma teki taannoin todellisen mahalaskun, mutta muualla maailmassa meno on ollut hieman toista. Esimerkiksi Britanniassa ja Australiassa ohjelma nauttii huippusuosiosta. Parhaillaan kisa onkin käynnissä juuri kengurumaassa.

Nyt ohjelman Australian versiossa on nähty todellinen sensaatio, kun 14-vuotias Jack Vidgen osallistui koe-esiintymiseen. Hän lauloi Whitney Houstonia, ja esitys tyrmistytti kaikki. Yleisö ja tuomaristo osoittivat suosiotaan jo esityksen aikana kyyneleet silmissään. Katso video tästä. Nuorukaisesta tuli heti koko kisan voittajasuosikki.

– Olen shokissa! Jään eläkkeelle. En voi uskoa että näin tuon. En ole koskaan nähnyt tuollaista. Sinä olet uskomaton supertähti. Olen nähnyt tarpeeksi. Isoin KYLLÄ mitä kukaan on koskaan tämän ohjelman historiassa antanut. Voi pyhä jysäys! eräs tuomareista päivitteli.