Idols-kamppailu huipentuu – Martti vai Ali voittoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän vuoden Idols-tuotantokausi huipentuu tänään suorana lähetyksenä Hartwall Areenalta lähetettävään finaaliin, jossa Martti Saarinen ja Ali Elkharam kisailevat voitosta. Illan finaalissa vierailevana tuomarina toimii samasta kisasta alunperin tähdeksi noussut Antti Tuisku.

Tämän vuoden Idols-kilpailun tasoa on kritisoitu heikoimmaksi koko ohjelman historiassa, sillä myös finalistien taso on ollut valovuosien päässä viihdealan kiintotähdistä. Samalla monet ovat kuitenkin unohtaneet, että myös muiden muassa Ilkka Jääskeläinen ja Ari Koivunen kruunattiin aikoinaan Idols-voittajiksi.

Kuluvan vuoden ensimmäinen ennakkosuosikki Lassi Valtonen jätti kisan kesken vapaaehtoisesti heti finaalien alussa, ja hänen tilalleen ennakkosuosikiksi noussut Stina Girs putosi hänkin kisasta aivan loppumetreillä. Stinan lähdön jälkeen myös ohjelman katsojaluvut romahtivat puoleen aikaisemmasta.