Idols-kisa ratkesi – Martti vei voiton

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomen Idols-kilpailun viides tuotantokausi huipentui hetki sitten, kun kisan voittaja ratkesi. Suorassa finaalilähetyksessä kisan voitosta kamppailivat Martti Saarinen ja Ali Elkharam, jotka kummatkin esittivät finaalissa kolme kappaletta. Kaksikosta koko kisan voittajaksi julistettiin yleisön enemmistön äänillä Martti Saarinen.

Kisan voiton vienyt Martti otti yleisön haltuun vapautuneella ja rennolla esiintymisellään. Mies sai valtavasti kehuja myös tuomareilta, jotka hehkuttivat laulajan illan esiintymisiä.

– Sulla on pomon kuva paidassa, sulla on loistava meininki, sä olit tänään pomo, kilpailun yhtenä tuomarina toimiva Sami Pitkämö kommentoi Martin esiintymistä.

Tämän vuoden Idols-kilpailun tasoa on kritisoitu heikoksi aikaisempiin kausiin verrattuna. Kilpailun varsinaiset ennakkosuosikit eivät päässeet finaaliin asti. Kisan ensimmäinen ennakkosuosikki Lassi Valtonen jätti kilpailun vapaaehtoisesti kesken jo heti tuomarikarsintojen jälkeen. Toinen ennakkosuosikki Stina Girs puolestaan putosi kisasta aivan loppumetreillä. Samalla myös ohjelman katsojaluvut romahtivat huimasti aikaisemmasta.