Idols-voittaja Martti sulatti sydämet – ”Idols-historian paras veto”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomen Idols-kilpailun viides tuotantokausi sai hetki sitten päätöksensä, kun kilpailun voittajaksi julistettiin keravalainen Martti Saarinen. Finaalissa voitosta Martin kanssa kamppaili Ali Elkharam, jonka esiintyminen ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

Suorana lähetyksenä Hartwall Areenalta näytetty finaali huipentui perinteisesti Idols-kilpailun voittajalle sävellettyyn kappaleeseen. Kummatkin kilpailijat esittivät voittajalle sävelletystä Se alkaa taas -kappaleesta oman versionsa.

Idols-kisaa jo vuosia tuomaroinut Nina Tapio kehui Martin versiota kyseisestä kappaleesta koko Idols-historian parhaaksi vedoksi.

– Tää oli kovin veto, jota kukaan on koskaan vetänyt Idols-kilpailussa koko mun aikana, Nina Tapio hehkutti Martin viimeistä esiintymistä.

Kilpailun voiton vienyt Martti sai myös muilta tuomareilta pelkkiä kehuja. Finaalilähetyksen vierailevana tuomarina nähtiin Idols-kilpailusta Suomen musiikkitaivaan tähdeksi ponnahtanut Antti Tuisku, joka hänkin hehkutti Martin esiintymistä.

– Sussa on kaikki kohdallaan. Se tyyneys ja rauha joka susta huokuu. Voi laittaa vaan silmät kiinni ja nautiskella, finaalia tuomaroinut Tuisku kommentoi Saarisen voittoisia finaalivetoja.