”Mies jäi kiinni masturboimisesta – mitä teen?”

Lifestyle · Stara.fi

Viime aikoina julkisuudessa on keskusteltu merkittävästi aikaisempaa enemmän masturboimisesta, sillä itsetyydytyksen ympärillä ollut tabu on hiljalleen murtumassa. Monet julkkiskaunottaret, tuoreimpina Rihanna, Taylor Momsen ja Kendra Wilkinson, ovat ylistäneet masturboinnin hienoutta.

Nyt samainen kysymys on askarruttanut myös erään tuntemattomaksi jääneen naistenlehden lukijan mieltä, sillä hän kertoi ”Kysy Emmalta” palstalla miehensä jääneen hänelle kaksi kertaa kiinni itsetyydytyksestä vessassa. Epätoivoinen vaimo kysyy Emmalta neuvoa mitä hänen tulisi tehdä. Siihen Emma toteaa lyhyesti ”Koputa.”

Äskettäin masturboinnin saloja selviteltiin myös tutkimuksessa, jossa selvisi muiden muassa että neljä kymmenestä naisesta pitää masturbointia parempana kuin seksiä. Hieman yllättävää oli se, että kristityistä miehistä vain 13 prosenttia luonnehti masturbointia normaaliksi. Miehistä 95 prosenttia ja naisista 89 prosenttia myöntää harrastavansa itsetyydytystä.