Masturboinnin salat paljastuivat tutkimuksessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten ja miesten masturboinnista on puhuttu viime aikoina julkisuudessa entistä enemmän, kun muiden muassa poptähdet Rihanna ja Taylor Momsen ovat molemmat kehuskelleet harrastavansa sitä mielellään. Nyt asiasta on valmistunut uusi tutkimus.

Pleated Jeans -yhtiön tekemän tutkimuksen mukaan miehistä 95 prosenttia ja naisista 89 prosenttia myöntää harrastavansa itsetyydytystä. Naimisissa olevilla molempien luku on 70 prosenttia. Päivittäin sitä kertoo harrastavansa 40 prosenttia miehistä ja 22 prosenttia naisista, ja viikoittain 55 prosenttia miehistä ja 48 prosenttia naisista.

Naisista 53 prosenttia käyttää hieromasauvaa, ja miehillä sama luku on 17 prosenttia. Maailmassa on myyty 2,5 miljoonaa Fleshlight-tekovaginaa. 41 prosenttia ihmisistä on jäänyt vahingossa kiinni masturboimisesta. Neljä kymmenestä naisesta pitää masturbointia parempana kuin seksiä. Hieman yllättävää on se, että kristityistä miehistä vain 13 prosenttia luonnehtii masturbointia normaaliksi.

Tälläkin hetkellä keskimäärin 797.151 amerikkalaista masturboi.