Uusi israelilaiskaunotar vie jalat alta – katso seksiä tihkuvat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin israelilainen kaunotar on näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa seurusteleva Bar Refaeli, joka sai taannoin kunnian poseerata myös Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa. Nyt hän on saanut kovan kilpailijan kotimaastaan.

Mallimaailman kuuma tulokas on israelilainen Or Grossman, joka nähdään nyt poseeraamassa Incanto-bikinimalliston mainoskasvona merellisissä tunnelmissa. Tuoreet bikinikuvat ovat levinneet nopeasti ympäri maailmaa ja nostaneet kaunottaren välittömästi otsikoihin.

Or Grossman on ennen läpimurtoaan poseerannut muutaman kotimaansa lehden kansikuvissa, joista Blazer Magazine -nimisen lehden kannessa lähes alastomana vuonna 2009. Lisäksi hänet kiinnitettiin taannoin kosmetiikkamerkin mainoskasvoksi ja viime vuonna Incanto-bikinimalliston keulakuvaksi.

Or Grossman

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat