Uusi israelilaiskaunotar vie jalat alta – katso seksiä tihkuvat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin israelilainen kaunotar on näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa seurusteleva Bar Refaeli, joka sai taannoin kunnian poseerata myös Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa. Nyt hän on saanut kovan kilpailijan kotimaastaan.

Mallimaailman kuuma tulokas on israelilainen Or Grossman, joka nähdään nyt poseeraamassa Incanto-bikinimalliston mainoskasvona merellisissä tunnelmissa. Tuoreet bikinikuvat ovat levinneet nopeasti ympäri maailmaa ja nostaneet kaunottaren välittömästi otsikoihin.

Or Grossman on ennen läpimurtoaan poseerannut muutaman kotimaansa lehden kansikuvissa, joista Blazer Magazine -nimisen lehden kannessa lähes alastomana vuonna 2009. Lisäksi hänet kiinnitettiin taannoin kosmetiikkamerkin mainoskasvoksi ja viime vuonna Incanto-bikinimalliston keulakuvaksi.

Or Grossman