Mies voi kääntää päätään 180 astetta – katso karmaiseva video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ihmisiltä löytyy monia erikoisia kykyjä ja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi aiemmin tänään esittelemämme naiselle kasvanut häntä. Nyt eräs venäläinen mies säikäyttelee ihmisiä hämmentävällä päällään.

Alexander-niminen mies kykenee nimittäin kääntämään päätään täydet 180 astetta, mitä on aiemmin nähty lähinnä kauhuelokuvissa. Normaalisti lihakset estävät päätä kääntymästä lähellekään noin paljon, mutta venäläisen lihaksisto poikkeaa normaalista.

Mies huomasi oudon kykynsä ryhtyessään harrastamaan voimistelua. Silloin hänen päänsä kääntyi enemmän kuin muilla, ja mies ryhtyi tietoisesti venyttämään lihaksiaan. Alexanderin mukaan pään kääntäminen vie häneltä energiaa koko vartalosta. Lääkärien mukaan kukaan muu ei voisi saada itselleen harjoittelemalla samaa ominaisuutta.

Kuva: YouTube

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat