Heidi Klum vilautti alushousujaan morsiuspuvussa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermalien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen. Iltapukuun sonnustautunut Klum ei kainostellut, vaan riisui alushousunsa televisiokameran edessä.

Nyt Klum on jälleen esitellyt alushousujaan, tällä kertaa omissa hääjuhlissaan. Klum uusi vihkivalansa miehensä Sealin kanssa viime viikonloppuna Floridassa. Muhkeaan hääpukuun ja valtavaan pääkoristeeseen sonnustautunut Klum nosteli morsiuspukunsa helmaa niin ylös, että paljasti kokonaan valkoiset alushousunsa.

Klum on muusikkomiehensä Sealin kanssa tehnyt vihkivalojen uusimisesta perinteen. Kuusi vuotta naimisissa ollut pari on uusinut valansa ensimmäisten häidensä jälkeen joka vuosi. Viikonloppuna pidettyihin parin kuudensiin häihin osallistui 100 pariskunnan läheisintä ystävää ja sukulaista.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.