Mies eli kuin Miami Vice -sarjassa – poliisi takavarikoi vaarallisen ”kissamagneetin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla menestystä niittäneessä Miami Vice -televisiosarjassa toisella päähahmolla oli purjeveneellään Elvis-niminen alligaattori, joka herätti oitis ainakin naisten huomion. Nyt eräs amerikkalainen mies on kokeillut samaa tosielämässä.

Chicagon esikaupunkialueella asuva mies oli nimittäin hankkinut kotiinsa lemmikiksi alligaattorin. Viranomaiset saivat pian nimettömältä soittajalta vihiä vaarallisesta eläimestä, joita Chicagossa ei saa pitää lemmikkinä. Niinpä poliisit suuntasivat asunnolle takavarikoimaan alligaattorin. Mies kertoi poliisille ottaneensa alligaattorin lemmikikseen, koska se veti puoleensa naisia.

Uutistoimisto AP:n mukaan selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, sillä lemmikki takavarikoitiin ja mies pidätettiin. Hän oli säilyttänyt reilun metrin pituista lemmikkiään pienessä häkissä keittiössä ja piti lisäksi eläintä nälässä, jotta se ei kasvaisi liian suureksi. Mies oli ostanut alligaattorin kaksi vuotta aiemmin 200 dollarilla.