Vuosi sitten kuollut supertähti edelleen hautaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gary Coleman kuoli 28. toukokuuta viime vuonna, eli jo lähes vuosi sitten. Nyt on paljastunut, että näyttelijän ruumis on edelleen hautaamatta. Syynä ovat Colemanin vanhempien ja hänen ex-vaimonsa riidat, joita puidaan parhaillaan oikeudessa. Price sammutti sairaalassa Colemanin hengityskoneen.

Vasta Colemanin kuoleman jälkeen selvisi, että hän oli eronnut vaimostaan Shannon Pricestä jo kuukausia ennen kuolemaansa. Tieto avioerosta tuli yllätyksenä myös Colemanin perheelle. Näyttelijällä ja Pricellä oli ollut avioliiton aikana runsaasti riitoja. Colemanin mukaan Pricellä oli taipumus varastaa ja rikkoa hänen omaisuuttaan. Coleman sai vaimolleen lähestymiskiellon, jotta tämä ei enää voisi tunkeutua luvattomasti hänen asuntoonsa.

Kaatumisen seurauksena koomaan vajonnut näyttelijä kuoli sairaalan teho-osastolla, kun ex-vaimo Shannon Price sammutti hänen hengityslaitteensa. Vaimo oli kertonut sairaalassa olevansa yhä naimisissa Colemanin kanssa.