Idols-voittaja Martti Saarinen: ”Selkä hiessä ja mieli nollilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Suomen Idols-kilpailun tuoreimmaksi voittajaksi kruunattiin Martti Saarinen. Nolo äänestysskandaali sekoitti pakkaa, mutta lopputulokseen se ei tuotantoyhtiön mukaan vaikuttanut. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi voittajan ja toiseksi tulleen Ali Elkharamin heti finaalin jälkeen.

– Jotenkin ihan selkä hiessä ja mieli ihan nollilla. Oli iso halli ja jotenkin tuntui, että kaikki ovat hirveän lähellä siinä. Todella hyvä yleisö. Siinä treeneissä käytiin katsomassa sieltä yleisön puolelta, Martti Saarinen kertoi heti tuoreeltaan Chaos Tube -tiimin haastattelussa.

– Valtavat kiitokset sille 56 prosentille, joka äänesti mua ja miksei niille muillekin jotka eivät äänestäneet. Toivottavasti saan tulevaisuudessa mahdollisimman pian palkita teidät hyvällä levyllä ja keikalla. Joka puolella Suomea varmasti kaikki kynnelle kykenevät pääsevät sit fiilistelemään koko illan mittaisella setillä.

Martti Saarinen ei siis saanut rökälevoittoa, sillä ainakin julkisuuteen ilmoitettujen lukujen mukaan hän sai äänistä 56 prosenttia. Myös Saarinen itse oli sitä mieltä, että kanssakilpailija oli varsin tasaväkinen.

– 56 prosenttia tuli mulle äänistä. Se tarkoittaa kyllä käytännössä mun ajatusmallilla sitä, että Alin musiikille on ihan yhtä paljon kuulijakuntaa ja ihmisiä, jotka haluaa sitä kuulla. Varmaan meillä on jotain yhteisiäkin faneja.