Idols-tähdet Martti Saarinen ja Ali Elkharam kertovat fiiliksistään

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun voittajaksi kruunattiin äskettäin Martti Saarinen ja toiseksi sijoittui Ali Elkharam. Staran Chaos Tube -tiimi tavoitti miehet yhteishaastatteluun heti jännittävän finaalin jälkeen. Haastattelussa miehet kertovat tuoreeltaan tunnelmiaan kisasta ja kiittävät fanejaan.

– Valtavat kiitokset sille 56 prosentille, joka äänesti mua ja miksei niille muillekin jotka eivät äänestäneet. Toivottavasti saan tulevaisuudessa mahdollisimman pian palkita teidät hyvällä levyllä ja keikalla. Joka puolella Suomea varmasti kaikki kynnelle kykenevät pääsevät sit fiilistelemään koko illan mittaisella setillä, Martti Saarinen kertoi.

Kilpailun kakkoseksi sijoittuneella laulajalupauksella ei vielä kisan jälkeen ollut kovin tarkkoja suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

– En tiedä miten tästä nyt eteenpäin. Tulevaisuus on vähän auki. Me ollaan eletty sellaisessa kuplassa. Kupla on nyt rikki ja katsotaan että mitä on ulkopuolella, Ali Elkharam pohti.