Tässäkö MM-kisabiisi? Tuomo Ruutu feat. Timo Jutila ”Ny rillataa”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään jääkiekon MM-kilpailuissa nähdään kello 17.15 alkaen Suomen ja Norjan välinen ottelu. Suomen menestyksen myötä spekulaatiot suosituimmasta kisabiisistä käyvät myös kuumana, sillä ylivoimaista ykköstä kisassa ei vielä ole.

Jare & VilleGallen äänestysmenestystä voi jatkossa haastaa esimerkiksi verkossa parhaillaan suosiota niittävä dancebiisi, jonka tähtinä nähdään Timo Jutila ja Tuomo Ruutu. Kappale on tosin jakanut mielipiteet selvästi, sillä suosion vastapainona sitä on kuvailtu jopa kunnianloukkaukseksi.

Yleisradio on järjestänyt kisabiisistä myös äänestyksen, jossa Jare & VilleGallen lisäksi ovat menestyneet myös vanhat suosikit Ihanaa Leijonat Ihanaa, If I Only Knew, Hard Rock Hallelujah, Missä miehet ratsastaa ja tietenkin klassikko Den Glider In.