Angry Birds -tunnusmusiikki joutui käsittelyyn – tässä tulos

Digi Nettivideot · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Pelin tuoreimman version myötä se on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset. Brändiä laajennetaan parhaillaan leluihin, peleihin ja elokuviin.

Nyt pelin suosittu tunnusmusiikki on saanut uuden kuosin, kun Pomplamoose-yhtye on ottanut sen käsittelyynsä ja muokannut tunnarista hauskan bändisovituksen.

Angry Birds -valikoimassa on tällä hetkellä esimerkiksi pehmoleluja ja lautapeli. Animaatioelokuva on parhaillaan työn alla. Angry Birds -elokuva saa Suomen elokuvasäätiön tukea 50.000 euroa. Taannoin hittipelin takaa löytyvä Rovio sai 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä.  Maaliskuussa CNN-kanava esitteli Gaddafin Angry Birds -hahmona.