Rattijuoppo kaatokännissä – puhui kädelleen! Katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on vuosien varrella kuvattu lukematon määrä kotivideoita, joissa nähdään kuinka vahvassa humalatilassa olevat ihmiset toilailevat. Tällä kertaa sellainen on päätynyt verkkoon itänaapuristamme, jossa viranomaiset pysäyttivät holtittomasti liikkuneen henkilöauton.

Auton ratista kiinni jäänyt nuori mies oli niin juovuksissa, että ei tiennyt missä tilanteessa oli. Hän yritti usempaan kertaan soittaa puhelua kädellään, jossa ei ollut lainkaan pukelinta. Pian hän onnistui kuitenkin soittamaan puhelun tupakka-askilla ja keskustelemaan niitä näitä tupakka-askinsa kanssa.

Nuori mies kiisti olevansa juovuksissa tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Lopulta hän sammui poliisiautoon. Tarina ei kerro pääsikö jatkamaan matkaansa mahdollisten lahjusten maksamisen jälkeen.