Antero Mertarannasta tuli kansainvälinen tähti: ”Kuin räjähtelevä tulivuori!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaisissa kotikatsomoissa nähtiin historiallinen hetki, kun Mikael Granlund veivasi Suomelle aloitusmaalin Venäjää vastaan. Tunteet olivat pinnassa kotikatsomojen lisäksi myös selostamossa, jossa Antero Mertaranta sai ymmärrettävästi hepulin.

Mikael Granlund on saanut eilen ja tänään ylistystä ympäri maailmaa, mutta hänen maalinsa jälkeinen selostus on nostanut samalla myös Antero Mertarannan kansainvälisiin otsikoihin. Yksi monista hehkuttajista on verkkosivusto The Score, jossa Mertarantaa verrataan maineikkaisiin eteläamerikkalaisiin jalkapalloselostajiin.

– Eteläamerikkalaisten jalkapalloselostajien täytyy astua sivuun, koska heidät on virallisesti korvannut maailman upein selostaja. Kuunnelkaa tätä mielipuolista selostusta Mikael Granlundin maalista Venäjää vastaan. Se on kovine konsonantteineen ja pitkine vokaaleineen kuin tulivuori, joka räjähtelee joka puolelle, verkkojulkaisu hehkuttaa.

Kommentista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.