Kaupunkilaiset hämmästyivät – bikinibeibet järjestivät yllätysesityksen – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin ja Beverly Hillsin liepeillä Los Angelesissa sijaitsevassa The Grove -ostoskeskuksessa nähtiin muutama päivä sitten flashmob-tapahtuma, jossa kansalaiset yllätettiin tällä kertaa bikineillä ja uima-asuilla kesken shoppailun.

Nettivideolla nähdään kuinka alueella soitettu musiikki vaihtuu ja kuinka ihmiset ryhtyvät samalla hetkellä riisumaan vaatteitaan ja tanssimaan musiikin tahdissa. Musiikin jatkuessa bikinikaunottarien joukkoon ilmestyy vielä lisää bikiniasuisia naisia ja uimahousuisia miehiä. Tempauksen teemana oli ”Dress Irresponsibly”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat