Eva Longoria yllätti topless-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Taannoin Eva julkaisi oman keittokirjansa, jota markkinoidessaan hän vilautti rintaansa David Lettermanin keskusteluohjelmassa ja sekoitti isännän pasmat. Nyt Eva Longoria on poseerannut hevosen selässä yläosattomissa Miamissa järjestetyissä kuvauksissa. Ainakaan paparazzien kameroille ei kaikesta huolimatta tallentunut mitään kovin intiimiä.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Sittemmin Cruzin käsivarresta bongattiin tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”.