Kameli hyökkäsi uutistoimittajan kimppuun kesken juonnon

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on aika ajoin nähty uutistoimitusten raakamateriaalia pieleen menneistä otoksista, sillä joukossa on joskus myös hauskaa materiaalia. Nyt eräs uutistoimittaja on joutunut kamelin iskun kohteeksi.

NBC12-kanavan naispuolinen uutistoimittaja oli tekemässä uutisjuontoa juttuunsa tallissa, jossa asusti suurikokoinen kameli. Heti juonnon alkajaisiksi kameli kiinnostuu neitokaisen hiuksista ja tarraakin pian niihin kiinni suullaan. Kameli ei päästänyt panikoivaa toimittajaa heti irti, joten hänen avukseen tarvittiin miespuolista kuvaajaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat