Paniikki vaatekaupassa: Karannut härkä ryntäsi sisään – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa Sao Jose do Rio Preton kaupungissa on tapahtunut poikkeuksellinen välikohtaus, kun joukko eläimiä pääsi pakenemaan niitä kuljettaneesta autosta keskellä kaupunkia. Kolaroineessa kuorma-autossa oli myös suurikokoinen härkä, joka aiheutti kauhua ryntäämällä vaatekauppaan.

Kaupan ohi kulkeneet silminnäkijät saivat hieraista silmiään pariinkin otteeseen, kun  härkä seisoskeli lopulta kaikessa rauhassa vaatekaupan näyteikkunassa. Tilanne kärjistyi kuitenkin uudelleen, kun härkä päätti jatkaa matkaansa kaupan suljetuista lasiovista huolimatta. Se nimittäin ryntäsi niiden läpi, ja härkäpaimenilla oli täysi työ saada se kiinni ennen kuin kukaan loukkaantuu. Tilanne tallentui myös videolle.

Kuva: Sky News