Willow : 21st Century Girl

Singlet · Stara.fi

Whip My Hair -esikoissinglellään Yhdysvalloissa taannoin suuren suosion noussut lapsitähti Willow Smith on tullut musiikkimaailmaan jäädäkseen. Artisti-näyttelijä Will Smithin tytär on nimittäin julkaissut jo toisen hittinsä, joten tulevan levyn sisältö vaikuttaa tasokkaalta.

Artistin pikkutyttömäisyys käy tässäkin kappaleessa ilmi ainoastaan väliosien lurituksista, sillä kertosäkeisiin hänelle on saatu voimaa kuin pieneen kylään ja laulusoundikin on hiottu erittäin hyvin kohdalleen autotunella tai ilman. Kaiken lisäksi kertosäkeen melodia on todella energisen koukuttava, eli se toimii jo ensikuulemalta.

Kappaleen bridget tuovat kerta toisensa jälkeen hymyn huulille, sillä ne on joko tahallaan tai tahattomasti lainattu lähes sellaisenaan poptähti Ke$han tuotannosta. Kokonaisuutena kappaleen soundipuoli toimii selvästi keskimääräistä jenkkisoundia paremmin, sillä hieman höttöisen biitin päälle on rakennettu hyvin rullaava paketti. Hieman räkäinen vokaalisoundi kuuluu sekin asiaan.

Pisteet 4/5