Näin Petri Nygård reagoi maailmanmestaruuteen – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kultamitali on innoittanut myös kotimaisen räppäri Petri Nygårdin hehkuttamaan voittoa. Suosikkiartisti julkaisi verkossa videon, jossa hän seisoo keikkabussinsa katolla ja kiittää fanejaan ja jääkiekkojoukkuetta.

Tänään aamupäivällä Petri Nygård hehkutti Suomen menestystä myös Facebook-sivullaan, jossa hän ilmoitti että ”Torilla tavataan”. Mies nähdään tänä iltana Helsingin Kauppatorilla järjestettävän kansanjuhlan tähtenä. Lisäksi lavalle nousee huippusuositun Häissä-kappaleen esittäjä Jare & VilleGalle. Juhlat alkavat kello 19.00 ja televisilähetys alkaa kello 19.20.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat