Tätä ronskia kisabiisiä Leijonat luukuttivat pukuhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkohuumassa on syntynyt lukuisia uusia kisabiisejä, joita on soitettu erityisen ahkerasti eilisen kultamitalin jälkeisissä juhlissa. Erityisen suosittuja ovat olleet Jare & VilleGallen Häissä ja kisaklassikko Ihanaa Leijonat Ihanaa.

Televisiolähetyksessä kuultiin eilen mikä kisabiisi soi Leijonien pukuhuoneessa maittavan voiton jälkeen. Se ei nimittäin ollut kumpikaan edellä mainituista, vaan Petri Nygårdin hittikappale Selvä päivä. Nygård onkin tänään yksi Leijonien kansanjuhlan esiintyjistä.

Parhaillaan pääkaupungissa valmistaudutaan illan kansanjuhlaan, joka järjestetään kello 19.00 alkaen Helsingin Kauppatorilla. Kultajuhlia varten monet alueen kaduista suljetaan kello 16.00. Suora televisiolähetys alkaa TV2-kanavalla kello 20.00.