Geri Halliwell vilautti alushousujaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Taannoin laulaja paljasti jatkavansa uraansa musiikin parissa ja julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

Viime viikonloppuna spaissaritähdelle kävi hieman nolosti, kun hän joutui tuulenpuuskan yllättämäksi. Lyhyeen pinkkiin hameeseen pukeutunut laulaja vilautti vahingossa alushousujaan julkisesti, kun tuuli lennätti tähden helman ylös. Naapureidensa kanssa kotikulmillaan jutellut Halliwell yritti epätoivoisesti pitää helmaansa alhaalla, mutta paikalla olleet paparazzit ehtivät kuitenkin ikuistaa tähden nolon hetken.

Geri Halliwell esitteli taannoin vartaloaan myös bikineissä oman bikinimallistonsa mainoskuvissa. Laulajan nimeä kantava bikinimallisto tuli myyntiin brittiläisen Next-vaateketjun myymälöihin.