Duudson-Jukka Mikael Granlundista: ”Kukahan sitäkin saa tänään?”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Helsingin Kauppatorilla oli Suomen toista maailmanmestaruutta eilen juhlimassa myös Duudsonit-hurjapäiden Jukka Hildén. Hän kertoi tapahtuman backstagella Staralle tunnelmiaan suuresta suomalaisten urheilujuhlasta ja sen merkityksestä suomalaisille.

Samalla Duudson-Jukka paljasti myös oman valintansa Leijonien parhaaksi pelaajaksi. Monien muiden tavoin myös Duudson-tähti liputti näyttävästi Mikael ”ilmaveivi” Granlundin puolesta, sillä 19-vuotias pelaajalahjakkuus veivasi itsensä kertaheitolla suomalaiseksi supertähdeksi. Vauhdikkaan miehen perustelut valinnalleen olivat selvät.

– Kyllä täytyy sanoa, että mä oon aina showmiesten puolella. Kyllä se on Granlund, joka veivasi itsensä mun sydämeen. Ai ristus, kukahan sitäkin saa tänään? Ei vaan. Aina pitää olla show’ta. Äijällä on niin mahtava asenne, että ”lätkäähän tää vaan on”. Pää on kunnossa, Jukka Hildén pohdiskeli Staran haastattelussa.