Chelsea Charmsin 153XXX-rinnat tyrmistyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa ihannoidaan nykyisin yleisesti silikonirintoja ja muutenkin muhkeita muotoja niin rinnoissa kuin takapuolissakin. Samaan aikaan naisten tulisi olla muualta vartalostaan mahdollisimman hoikkia. Nyt eräs nainen on mennyt tässä jo liiankin pitkälle.

Vuonna 2000 ensimmäisen kerran lehden kannessa poseerannut 35-vuotias Chelsea Charms on nykyisin kuppikooltaan suorastaan naurettavat 153XXX, ja rinnat kasvavat hänen mukaansa edelleen. Nyt nämä maailman suurimmiksi väitetyt rinnat on esitelty This Morning -aamuohjelmassa, jonka katsojilta menivät takuulla kahvit väärään kurkkuun.

Haastattelussa Charms myöntää, että alunperin hänen ei pitänyt kasvattaa rintojaan näin suuriksi. Nykyisin molemmat rinnat painavat kumpikin kahden vesimelonin verran, mutta neitokaisella ei hänen omien sanojensa mukaan ole vielä selkäongelmia. Väitettä on vaikea uskoa kuvien perusteella todeksi. Ohjelman juontajatar ihmetteli erityisesti mitä oli tapahtunut Charmsin rintojen nänneille.

Kuva: YouTube / This Morning