Uutisankkuri sai hepulin – pokka petti kerta toisensa jälkeen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutistoimittajien tulee yleisen tavan mukaan olla vakavia, varsinkin kun luettavana on rikosuutinen. Aina pokka ei kuitenkaan pidä. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään kuinka venäläinen uutisankkuri saa hepulin.

Naispuolisen ankkurin pitäisi saada luettua hieman erikoislaatuisempi uutinen Kanadan poliisin poikkeuksellisesta löydöksestä. Poliisin mukaan huumeviljelmää oli vartioimassa kolmetoista karhua, mutta paikalta löytyi myös possu.

Uutisankkuri putoaa täysin ymmärrettyään, että mukana oli myös possu. Tämän jälkeen hän ei enää kykene kokoamaan itseään uusintaottoihin, vaan räjähtää nauramaan kerta toisensa jälkeen. Pari kirosanaakin taitaa samalla lipsahtaa. Kyseessä ei kuitenkaan tainnut olla suora lähetys.